Halloween cupcakes

Jeg har alltid hatt lyst til å gjøre noe ut av allehelgensaften, men hvert eneste år kommer og går høytiden uten at jeg rekker å løfte så mye som en finger. Med å "gjøre noe ut av" mener jeg som for eksempel å kjøpe noen tematiske stearinslys og et par dekorasjoner hva enn det måtte være. I år er det ingen vits i å kjøpe inn masse pynt uansett, ettersom det hverken er noe sted å ha det her, i tillegg til at jeg ikke får det med hjem i min allerede stappfulle koffert. Men - på nærmeste t-banestopp har de en liten café hvor de for tiden selger fantastisk halloween-designede cupcakes! Det er jo perfekt: en halloween-dekorasjon som er spiselig! Ikke bare ser de bra ut, de smaker utrolig godt også.

img_5446_1-2042264-12-1509018650112.jpg
untitled-2042264-12-1509018657139.jpg

Og som jeg skulle likt å si at det er jeg som har laget disse fantastiske cupcakene.. Det er det dog selvfølgelig ikke (si meg hvordan jeg skal bake med én stekeplate og ingen ovn så kunne jeg jo ha prøvd). Men kanskje det er et lite steg mot å gjøre noe mer ut av allehelgensaftenen i fremtiden!