Skole på en lørdag

Halloween nærmer seg (som om folk ikke har fått med seg det enda, liksom), og personlig var dagen i dag skrekkens dag med undervisning på en lørdag. Neida, det var ikke ille, men det har helt klart frarøvet meg lørdagsfølelsen, og jeg sitter nå her forvirret og tror at lørdagen og helgen først kommer i morgen. 

untitled_2-2042264-12-1509190744171.jpg

Etter timen gikk turen til et enormt musikkbutikk-lokale her i Seoul. Jeg er på utkikk etter en håndholdt opptaker, både ettersom jeg savner mikrofonen min hjemme i Norge, og at det er noe jeg ønsker meg for å generelt kunne bedre kvaliteten på lydinnholdet i videoene jeg lager. Det ble til at jeg gikk tomhendt derfra, men nå har jeg fått et lite innblikk i hva som finnes. Det blir muligens et kjøp i løpet av nærmeste fremtid!

På veien hjem igjen unnet jeg meg noen deilig halloween-cupcakes som jeg har kost meg med i kveld. Ellers leste jeg nettopp at Norge stiller klokken i morgen formiddag. Det betyr enda en time lenger vekk fra min tidssone her i Sør-Korea, hvor de ikke stiller om tiden. Som om jeg ikke følte meg langt nok vekk fra hjemme allerede..

Morgendagen her byr på en friluftsdag hvor jeg og typen skal ut og gå til topps på det lokale fjellet Gwanaksan. Det blir deilig, og jeg gleder meg til å være ute i naturen, omringet av høstfarger.

img_0546-2042264-12-1509190728041.jpg