Et skap fullt av ingenting

Du vet når du ser inn i klesskapet og ikke finner et eneste dugende plagg i havet av klær som egentlig finnes der, så du skriker ut i frustrasjon og typen din ser forsiktig opp på deg fra den stygge madrass-seng-sofaen på gulvet og spør "vil du låne en t-skjorte av meg"? I dag var en sånn dag. Jeg kom meg opp og ut da, ikledd en snasen band t-skjorte med logoen til Periphery på - de har jo en del kul musikk, så hvorfor ikke. 

Solen skinte i dag og, slik den har gjort flertallet av dagene siden jeg kom hit. Det har faktisk bare regnet 3 dager i løpet av de siste 9 ukene. Jeg tenker stadig at jeg savner den norske høsten, men så får jeg tilsendt snapper som viser 4 grader, regn og herjende vind, og tenker at det egentlig er ganske greit her akkurat nå.

Nå er det kveld og sengen står for tur, men håper det blir en fin ettermiddag hos dere i Norge ♣