9 uker igjen

Take these broken wings

and learn to fly again...

Dette bildet symboliserer hvordan jeg savner hjem, men foreløpig ikke er i stand til å dra fordi jeg fortsatt har 9 uker igjen her i Seoul. Kødda. Er ikke så klein, altså. Fin detalj med den ødelagte vingen da, virkelig.

img_2832_1-2042264-8-1508765100832-n800.jpg

Nå var det så lenge siden jeg klagde over hjemlengselen min at jeg tenkte det var på tide igjen. For nå er det bare 59 dager til jeg reiser fra Sør-Korea, og 73 dager til jeg reiser hjem til Norge. De to ukene i mellom der skal jeg til Japan, noe jeg også gleder meg veldig til.

Nå er det ikke selve Sør-Korea jeg så gjerne vil vekk fra, det er vel heller studiene og stresset som følger med det. Og studiene varer bare i 8 uker til, som vil si at jeg får en hel uke til å ta farvel med Seoul før flyet tar meg vekk herfra. Det setter jeg pris på, da jeg sikkert kommer til å ha massevis jeg vil se og utforske som jeg ikke har fått gjort i løpet av semesteret. Seoul er jo en så fin og spennende by!

Men ja... Mandag = hjemlengseldag.