Hva er vel egentlig søvn

I natt drømte jeg både at det var enorme edderkopper på flere steder i huset jeg var, og at deadlinen for 2 innleveringer bare var noen timer unna, og jeg klarte ikke å få meg til å sitte ned å gjøre de ferdig. I tillegg begynte de i den virkelige verden å grave og hakke og dundre ute i gata her alt for tidlig. Med andre ord: det ble en skikkelig trøtt torsdag... Jeg føler jeg har fått et annet forhold til søvn siden jeg kom til Sør-Korea. Nå legger jeg meg sjeldent før 00:00, noe som var helt krise hjemme i Norge. Der var jeg i seng senest klokka 22:00. Nå overlever jeg hele dager på under 7 timer søvn, hvilket også var helt umulig hjemme uten å dø av hodepine eller svimmelhet. Det positive er jo at med flere våkne timer så får jeg mer unnagjort, hvilket jo til tider kommer godt med i en hektisk hverdag. Viktig å se det positive, vel! Til tross for en trøtt torsdag, så var det nydelig vær i dag, og som nevnt tidligere, så begynner høsten endelig å innta Seoul.

Jeg liker hvordan den dårlige kvaliteten på Iphone-kameraet får himmelen på bildene til å se ut som om det er malt.

img_0470-2042264-8-1508419729935.jpg