Tiden går så fort

Tiden går fort her borte i huttaheiti, og min umiddelbare tanke er at jeg er glad for det. For jeg savner hjem. Jeg savner Norge, jeg savner leiligheten i Oslo, jeg savner å sove i en ordentlig seng, jeg savner Freia melkesjokolade, jeg savner å kunne lage ordentlig mat og faktisk ha mer enn én stekeplate, jeg savner de daglige rutinene mine. Samtidig har jeg ikke lyst å kjenne et såpass savn allerede. Jeg mener, det er jo sykt gøy å være her, og jeg har allerede sett og opplevd masse. Skolen her er veldig slitsom, hvilket jeg tror er den største grunnen til det store savnet, men utenom det er hele denne opplevelsen et spennende eventyr. Så jeg vil ikke egentlig hjem til Norge enda, selvom jeg virkelig savner alt nært og kjært der.

Jeg har masse å se frem imot de neste månedene. Neste uke drar jeg til Beijing og i desember skal jeg tilbringe 2 uker i Japan før turen går derfra til Oslo. I tillegg prøver jeg å alltid sette av en dag eller to i uka (helgen som regel) til å utforske Seoul. Det er dette som driver meg akkurat nå; fremtidsplaner. I dag er det nøyaktig 4 uker siden jeg kom til Seoul, og jeg har nøyaktig 13 uker igjen til jeg forlater byen og landet for denne gang. Haha, nå høres jeg helt desperat ut som teller ned uker og dager.. det er som sagt ikke forferdelig her, jeg bare savner hjem. 

img_9977-2042264-10-1505991852111.jpg