Første skoledag - eller ikke..

Altså, kroppen min vet å feile når det virkelig ikke passer.. Nå burde jeg kanskje ikke skylle på kroppen, for jeg tror det var noe mat som sørget for at jeg i dag må være hjemme med doen som eneste og beste venn. Jeg var vel forberedt på at min sensetive mage kom til å krasje før eller senere her borte, men hvorfor akkurat i dag.. Første skoledag, første time i 2 fag - de 2 fagene jeg tror kommer til å være tøffest dette semesteret. Fader altså. Men hva kan man gjøre? Jeg ble sendt med medisiner mot magetrøbbel av min apotekar-tante, så jeg regner med å være oppe og på farta igjen i morgen. Inntil det får jeg vel bare slappe av og la kroppen hele seg. Ingen vits i å ergre seg for mye over ting en ikke kan gjøre noe med. 

img_2825-2042264-9-1504504176454.jpg

Bilde fra jeg var i Bukchon Hanok Village i går.