Fortsatt sommer

Jeg var i prat med mamma i går, hvor hun fortalte at det hjemme i Norge var en strålende høstdag med klar og frisk luft. Det kan ikke sies det samme om Seoul, hvor jeg holdt på å smelte da jeg var ute i dag. Det var sikkert 35 grader i skyggen, og sola stekte som bare det. Skikkelig varmt! Det er deilig at sommeren varer litt lenger, for å være ærlig, men jeg gleder meg veldig til høsten trer inn og høstfargene kommer til å pryde alt som nå er grønt. Spesielt siden det er så mye grønt der hvor jeg befinner meg mest: på campus og i skogen ved der jeg bor.

img_9662-2042264-7-1504348355956.jpg

Et sommerbilde tatt i Oslo i mai i år. Føler alltid at de 2 beste sommerdagene i året (i Norge) kommer i mai, og så er det bare sånn noenlunde sommer resten av sommermånedene.. Aja, da nyter jeg ihvertfall det siste av sommeren her i Sør-Korea!