Holde ved like

I dag gjorde jeg mitt første forsøk på en liten treningsøkt her i Seoul. I går oppdaget jeg en slags "treningspark" rett nede i gata, hvor det er satt ut treningsapparater som alle og enhver kan benytte seg av. Jeg hadde tenkt å gå dit i dag etter litt oppvarming opp og ned i bakken vi bor, men på toppen av bakken viste det seg å være en skog full av stier! Jeg turte ikke går for langt alene og uten telefon, men det lille jeg gikk og så var kjempefint! Og ikke minst forfriskende i en så stor stor-by som dette. Da jeg klarte å finne en sti som ledet ut av skogen igjen endte jeg opp på enda en av disse treningsparkene med apparater, bare at denne lå enda mer skjermet. Så da tok jeg styrkeøkten min der like så godt, før jeg dro hjem igjen og avsluttet med litt yoga. Jeg fant en yogamatte til 35kr i går, og den kommer nok godt til nytte! Jeg håper jeg klarer å vedlikeholde treningen selvom jeg er en evighet borte fra den vanlige hverdagen og rutinene den innebar - jeg tror det er viktig om jeg skal klare å "overleve" studentlivet her borte, hehe..

Minner fra aktive sommerdager i Sverige..