Frihet i hagen

Fordelen med å ikke alltid være i en storby omringet av blokker, er muligheten man får til å trene ute og i ett med naturen. Ikke at Oslo ikke har mange grønne og åpne plasser som passer bra til dette, men det er så mye folk. Alltid masse folk.. Hør på meg a - klager over Oslos lille befolkning. Det skal være sikkert og visst at jeg kommer til å dø av sjokk når jeg møter de 25 millionene som holder til i Seoul, hehe. Men desto enda større grunn til å nyte å kunne trene ute i det fri, borte fra folks nysgjerrige blikk, slik jeg nå har kunnet gjøre i Frösakull, Sverige, der mormoren min bor. Jeg er riktignok tilbake i Norge nå, og holder til hos moren min, og hun også har en grei hage å holde på i, men den ligger ikke like skjermet. Jeg nyter uansett det å bare ha en hage, for det er en luksus i seg selv.

skjermbilde_2017_07_12_kl-2042264-9-1499878191868.jpg