Sommerens lesestoff

Nå som skolesemesteret med sine endeløse pensumtekster er over, har jeg endelig satt i gang å lese skjønnlitteratur igjen. Man tar seg rett og slett ikke tid til sånt når tusenvis av sider med pensumstoff ligger og trykker på samvittigheten. Leselista mi er god og lang, så det å finne noe å lese var null stress. Dette er bøkene jeg skal ta for meg i sommer:

img_7820-2042264-11-1497968817576.jpg

Det er ikke sikkert jeg får lest alt, men da fortsetter jeg ved neste anledning. Det er ikke bare skjønnlitteratur som står på lista, som du ser. Jeg ønsker også å lese en bok om mindfulness og tilstedeværelse, og også en fotografibok jeg har fått av Chantel. Den sistnevnte har jeg allerede bladd en del i, men jeg vil sette meg ordentlig inn i det og lese nøye. Jeg vil jo ta bra bilder av folk!

img_7830-2042264-11-1497968821974.jpg

Først på lista står dog trilogien om Miss Peregrine's Peculiar Children. Jeg så filmen da den kom på kino, og den var jo som sådan, men jeg satt for meg selv og tenkte at bøkene bak måtte være interessante. Jeg har nå begynt på den første, og liker den godt allerede!