Ferie?

Det har virkelig gått i ett kjør denne våren, fra studielesing til eksamen til reise til flytting til jobb. I morgen blir første dagen på evigheter hvor jeg ikke har noe jeg må gjøre (jeg finner nok noe å stresse med uansett, no worries). Til tross for mye jobb i sommer har jeg en del fri hvor jeg skal reise litt hit og dit på hytter og til familie og venner, men jeg synes allikevel det er vanskelig å få den ferie-følelsen helt under huden. Tankene driver hele tiden av gårde mot når neste vakt er, planlegging av alt mulig rart, og skole som venter etter sommeren igjen. Jeg skulle virkelig ønske jeg var flinkere til å være i nuet, og ikke hele tiden stresse med det som skal komme. Et steg i riktig retning er vel at jeg er bevisst på det. 

img_7807-2042264-9-1497884835922.jpg

Her satt jeg i Reykjavik og drømte tilbake til dagene på hesteryggen allerede.. Det var følelsen av ferie, det!