Klar for eventyr

De kommende månedene ser ut til å bli veldig spennende. I slutten av august reiser jeg til Sør-Korea, enten som student ved landets største universitet, eller i forbindelse med et friår, alt utifra et resultat jeg forventer å få innen en ukes tid. Som om det ikke er spennende nok i seg selv å skulle bo i Sør-Korea i fire måneder, så skal jeg forhåpentligvis også reise og oppleve noen av landene rundt. Denne bloggens formål, i samarbeid med min Youtube-kanal, blir å dokumentere både tiden jeg har i vente, og alt annet av hverdagslige sysler jeg måtte finne på og begivenheter jeg tar del i. En stor del av mitt liv er å fange øyeblikk både i bilder og på film. Folk har sagt at de synes det å skulle knipse med kameraet ved hver bidige anledning er å ikke være i øyeblikket, men for meg er nettopp det øyeblikket. Å forevige det som glir gjennom fingrene våre for hvert sekund som går. Foto og film er også for meg en måte å uttrykke min kreativitet, å skape noe vakkert, morsomt, rørende, provoserende: skape noe

I et halvt års tid har jeg holdt på med blogg og youtube i samarbeid med min kjæreste venninne Chantel. Til nå har vi delt både felles og personlig innhold der, men nå som jeg skal til det store utland i et halvt års tid tenkte vi at det var greit å ha egne blogger og youtube-kanaler.

Så da var jeg i gang her på blogg.no! Youtube-kanalen står foreløpig tom, men jeg kommer meg straks i gang der også. Dette blir (forhåpentligvis) gøy!

img_9334_1-2042264-7-1493901125653.jpg